Share

 

 

ΥΛΙKA ΓΙΑ 6 ΜΕ 8 ΑΤΟΜΑ:

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ( το λιγότερο 52% κακάο)

200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη και 1 κ.σ για τη φόρμα

5 αυγά

150 γρ. ζάχαρη άχνη

1 κ.σ αλεύρι και λίγο για τη φόρμα

1 πρέζα ανθό αλατιoύ

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς .Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα . λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κυβάκια και ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε ένα ένα τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μίγμα της σοκολάτας .Κατόπιν βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, τον ανθό αλατιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε το μίγμα στη φόρμα που ετοιμάσαμε .Ψήνουμε για 20 λεπτά . Aφήνουμε να κρυώσει για λίγο το γλυκό και ξεφορμάρουμε.­­

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

Tο λάχανο διατηρείται περισσότερο καιρό και δεν χάνει μεγάλο μέρος των θρεπτικών του συστατικών αν, τη στιγμή που θα το κόψετε, αλείψετε το κομμένο μέρος με χυμό φρέσκου λεμονιού και το τυλίξετε με μια διαφανή μεμβράνη. Στη συνέχεια, διατηρήστε το στο ψυγείο μέχρι και μία εβδομάδα

 

 

 

Επειδή το μάτι προηγείται της γεύσης, το κόκκινο, το άσπρο, το πορτοκαλί και το καφέ προτρέπουν για δοκιμή. Μετά η όσφρηση θα ενισχύσει αυτή την τάση και το στομάχι θα διαμαρτυρηθεί. Τέλος η γεύση θα δικαιώσει όλες τις παραπάνω προσδοκίες.