Share

 

 

ΥΛΙKA ΓΙΑ 6 ΜΕ 8 ΑΤΟΜΑ:

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ( το λιγότερο 52% κακάο)

200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη και 1 κ.σ για τη φόρμα

5 αυγά

150 γρ. ζάχαρη άχνη

1 κ.σ αλεύρι και λίγο για τη φόρμα

1 πρέζα ανθό αλατιoύ

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς .Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα . λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κυβάκια και ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε ένα ένα τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μίγμα της σοκολάτας .Κατόπιν βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, τον ανθό αλατιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε το μίγμα στη φόρμα που ετοιμάσαμε .Ψήνουμε για 20 λεπτά . Aφήνουμε να κρυώσει για λίγο το γλυκό και ξεφορμάρουμε.­­

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Όταν βράζετε ζυμαρικά ή ρύζι, συχνά φουσκώνουν και χύνονται έξω από την κατσαρόλα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με άλλα φαγητά. Για να το αποφύγετε, φροντίστε την επόμενη φορά να λαδώσετε το στόμιο της κατσαρόλας πριν τη βάλετε στη φωτιά.

 

 

 

Συστατικά

4 φέτες ψωμί πολύσπορο ψωμί

8 φέτες μπέικον

2 μεγάλα φύλλα μαρουλιού